29 Οκτωβρίου 2013

Muffins με φέτα, θυμάρι και πεκορινο!!!!

Muffins με φέτα, θυμάρι και πεκορινο!!!! 

 
Eιναι απίστευτα αφράτα!!! Για την δεύτερη μέρα δεν ξέρω να σας πω διότι εξαφανίστηκαν σχεδόν από το φούρνο!!!!!!


Υλικά :

220 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 ml γάλα

100γρ philadelphia

50 γρ γιαούρτι στραγγιστό

100 γρ. βούτυρο
2 αυγά
100 γρ, πεκορινο τριμμένο

100 γρ φέτα
1,5 κουταλάκι μπέικιν
1 κοφτό κουταλάκι σόδα
1,5 κουταλάκι θυμάρι ξερό
λίγο πιπέρι


Πόσο εύκολα τα κάνουμε.... 

Χρειαζόμαστε 2 μπολ, ένα για τα στερεά και ένα για τα υγρά υλικά. 
1o μπολ: κοσκινίζουμε το αλεύρι και ρίχνουμε τη σόδα, το μπέικιν και το θυμάρι.
2o μπολ: χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε μέσα τη φέτα, το πεκορινο, το philadelphia, το γιαούρτι , το γάλα, το βούτυρο και λίγο πιπέρι.

Ενώνουμε τα υλικά από τα δύο μπολ και ανακατεύουμε, γεμίζουμε τις βουτυρωμένες φόρμες έως τα 2/3 και ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 175 βαθμούς στον αέρα. Αφήνετε να κρυώσουν ξεφορμάρετε και καλή σας όρεξη!!!!!!




Ο επίσημος δοκιμαστής.......