Muffins με φέτα, θυμάρι και πεκορινο!!!!
Eιναι
απίστευτα αφράτα!!! Για την δεύτερη μέρα
δεν ξέρω να σας πω διότι εξαφανίστηκαν
σχεδόν από το φούρνο!!!!!!
Υλικά :
220 γρ. αλεύρι
για όλες τις χρήσεις
100 ml γάλα
100 ml γάλα
100γρ
philadelphia
50
γρ γιαούρτι στραγγιστό
100
γρ. βούτυρο
2 αυγά
100 γρ, πεκορινο τριμμένο
2 αυγά
100 γρ, πεκορινο τριμμένο
100
γρ φέτα
1,5 κουταλάκι μπέικιν
1 κοφτό κουταλάκι σόδα
1,5 κουταλάκι θυμάρι ξερό
λίγο πιπέρι
1,5 κουταλάκι μπέικιν
1 κοφτό κουταλάκι σόδα
1,5 κουταλάκι θυμάρι ξερό
λίγο πιπέρι
Πόσο εύκολα τα κάνουμε....
Χρειαζόμαστε
2 μπολ, ένα για τα στερεά και ένα για τα
υγρά υλικά.
1o
μπολ: κοσκινίζουμε το αλεύρι και
ρίχνουμε τη σόδα, το μπέικιν και το
θυμάρι.
2o μπολ: χτυπάμε
τα αυγά και ρίχνουμε μέσα τη φέτα, το
πεκορινο, το philadelphia, το
γιαούρτι , το γάλα, το βούτυρο και λίγο
πιπέρι.
Ενώνουμε τα υλικά από τα δύο μπολ και ανακατεύουμε, γεμίζουμε τις βουτυρωμένες φόρμες έως τα 2/3 και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 175 βαθμούς στον αέρα. Αφήνετε να κρυώσουν ξεφορμάρετε και καλή σας όρεξη!!!!!!
Ο
επίσημος δοκιμαστής.......