Πήραμε και εμείς μέρος στο
φετινό διαγωνισμό living well των
Friday's με το πιάτο wannabe chicken mojito και παρόλο που τo
πιάτο μας δεν έφτασε στον τελικό του
διαγωνισμού ανταμειφτήκαμε για την
προσπάθεια με ένα υπέροχο δείπνο στο
εστιατόριο με την πιο παρειστικη
ατμόσφαιρα στην πόλη!
Λίγες μέρες πριν ο Σπύρος είχε
την ονομαστική του γιορτή και εγώ γνωστή
για τη γενναιοδωρία μου, του έκανα το
τραπέζι (με τη βοήθεια της επιταγουλας
μου, χαχα)
Ξεκινήσαμε με μπυριτσα για τον
Κύριο και κρασάκι για την Κυρία και μια
BBQ Chicken salad σε Lunch
μέγεθος, ιδιαίτερα χορταστική και
δροσερή.
|
BBQ Chicken salad |
Συνεχίσαμε με τα κυρίως πιάτα:
εγώ ως γλυκατσου διάλεξα New
York Strip, ένα ζουμερό μοσχαρίσιο κομμάτι
με την πιο γλυκό-καυτερή sauce
που υπάρχει και ο Σπύρος Parmesan
Crusted Chicken, ένα φιλέτο
στήθος κοτόπουλου με κρούστα απο
παρμεζάνα το οποίο το λάτρεψε λόγω της
αλμυρούτσικης γεύσης του. Συνήθως
αλλάζουμε πιάτα αλλά αυτή τη φορά οι
επιλογές μας κάλυψαν απόλυτα τα γούστα
μας εγώ γλυκό,αυτός αλμυρό!!!
|
New
York Strip |
|
Parmesan
Crusted Chicken |
Τα θεϊκά γλυκά ήρθαν στο
τέλος....99 στις 100 φορές επιλέγω σοκολατένιο
γλυκό, αυτή τη φορά όμως είπα να κάνω
την αλλαγή και να δω αν θα άντεχα χωρίς
τη θεά σοκολάτα.... και άντεξα (τουλάχιστον
μέχρι να γυρίσω σπίτι, χαχα) Πρώτα ήρθε
η ζεστή μίνι βάφλα μήλου-κανέλας με
παγωτό και sauce καραμέλας....
ο συνδυασμός ζεστού-κρύου για όσους
τον προτιμάνε είναι σκέτη κόλαση!!!!
|
μίνι βάφλα μήλου-κανέλας |
Στη συνέχεια προσγειώθηκε το γνωστό
νεοϋορκέζικο cheesecake αλλά
με sauce φράουλας και φρεσκιες
φράουλες...εδώ έγινε χαμός, τα κουτάλια
άναψαν!!!!
|
cheesecake |
Για να κλείσουμε τη βραδιά μας
αποφασίσαμε να πιούμε στο μπαρ του
μαγαζιού ένα super και
classic mojito έτσι βρε αδελφέ
για να τιμήσουμε και το πιατάκι μας.....
Περάσαμε εξαιρετικά, φάγαμε,
ήπιαμε, μιλήσαμε, γελάσαμε και σίγουρα
θα ξανά πάμε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου