08 Φεβρουαρίου 2014

ολα μωβ

Παστακια λιλα αντι για κοκκινα και λουλουδακια μωβ αντι για κοκκινες καρδουλες γιατι εμεις  ετσι κανουμε την επανασταση μας στη γιορτη των ερωτευμενων....χαχα
Εχουμε και λεμε η συνταγη για τα παντεπανια και το frosting ειναι απο την αναρτηρη  με τα κεκακια ουρανιο  τοξο με μαστιχα υποβρυχιο και θα την βρειτε εδω .
Εκανα μωβ την επικαλυψη με την μαστιχα και τα παντεσπανια-κεικ. Εφτιαξα μικρη ποσοτητα ζαχαροπαστας και την χωρισα σε τρια μερη: το ενα το κρατησα λευκο, το αλλο το χρωματισα λιλα και το τριτο μωβ, ετσι εφτιαξα και τα λουλουδακια. 
Η σοκολατενια γεμιση ειναι με κουβερτουρα γαλακτος και τη συνταγουλα θα την βρειτε εδω  . Ξερω οτι μαλλον θα πρεπει να αρχισω να κανω και κατι αλλο περαν της σοκολατας αλλα δεν μπορω, δεν παει το χερι μου βρε παιδια..anyway  next time  no more chocolate  (καλα δεν παιρνω και ορκο)



11 σχόλια:

AgapameAnDolmas είπε...

υπεροχα !!!! οχι και τοσο συνηθισμένο σα χρωμα αλλα εντυπωσιακο! για το μωβ υπαρχει χρωμα ζαχαροπλαστικης ετοιμο η πειραματίστικες; δεν εχω δει τετοιο χρώμα γιαυτο ρωταω..

evi είπε...


Καλησπέρα!!! μάλλον μόνο εγώ και εσύ γράφουμε σε αυτό το blog αλλά για μια τόσο γλυκιά αναγνώστρια θα συνεχίζω να κάνω αναρτήσεις.. . .το νου σου η επόμενη θα σου ειναι αφιερωμένη!!!! Λοιπόν επί του πρακτέου το μωβ το έκανα με μίξη κόκκινου και μπλε χρώματος ζαχαροπλαστικής, όσο πιο πολύ από τα χρώματα βάζεις τόσο πιο σκούρο γίνεται το τελικό χρώμα. Καλό ΣΚ από Θεσσαλονίκη μεριά..

AgapameAnDolmas είπε...

χαχαχαχαχα δεν νομιζω να μαστε μνο εμεις οι 2!!! σιγουρε εχεις πολλους θαυμαστες!! :)
οοοο αναμένω την επόμενη συνταγή!
αχα! καταλαβα πως εκανες το χρωμα... θα πειραματιστω και ο θεος βοηθός!
επισης καλο σαββατοκύριακο, η κοζάνη σε ευχαριστει! {ειμαστε "κοντοχωριανές!!}

Lila Xagorari είπε...

Που είσαι εσύ παιδάκι μου.....................όλα μωβ και λιλά...........forever!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

Φανταστικό το χρώμα Ευούλα. Πολύ πρωτότυπο!

evi είπε...

Γεια σου Λιλα μου καλως ηρθες!!! εδω ειμαι και παρακολουθω τις ωραιες συνταγες σου!!!!! ειναι οντως αγαπημενο χρωμα το μωβ και οι αποχρωσεις του δες τι βρηκα στο www.infospoudes.gr "Τι χρώμα ήταν τα ρούχα που φορούσαν οι βασίλισσες και οι βασιλιάδες; Ναι λοιπόν, ήταν μωβ! Το πιο βασιλικό μας χρώμα που συμβολίζει τον πλούτο, την ευημερία και την κουλτούρα. Αυτό το χρώμα διεγείρει την εγκεφαλική δραστηριότητα ως προς τη λύση προβλημάτων. Η προσεχτική χρήση του μωβ αφήνει μια δόση μυστηρίου, σοφίας και σεβασμού"
Μωβ και λιλα forever λοιπον!!!

evi είπε...

αχ Μαρακι μου αν αρχισαν να σου αρεσουν τα λιλα σε λιγο θα μας ζητας και ροζακια και ξερεις τι σημαινει αυτο ε?? χεχε

Unknown είπε...

Έλα ρε συ... λες να φταίνε ο ορμόνες?? Υπομονή, άλλους 2 μήνες και θα ξέρουμε αν θα πήξουμε στο ροζ ή όχι...

Mes0n0xian είπε...

Είμαι και εγώ θευμάστρια!!!! Εφαγα από την μωβ τούρτα και ειναι πεντανοστιμη!!!! Ηταν πολυ όμορφη αν και αδικηθηκε λιγο απο το φωτισμο του μαγαζιου αλλα η γευση ήταν υπεροχη και σε αυτο συμφώνησαν ολοι οι θαμωνες του μαγαζιου που ειχαν την τιμη να γευτουν την δημιουργια της Ευηςςςςςςς
Ανυπομωνω για τα επομενα γενεθλια!!!! Σε ευχαριστω πολυυυυυυυ

evi είπε...

καλα οι ορμονες θα φταινε για τους επομενους 7 μηνες και κανα 2 χρονια μη σου πω.... τα νευρα θα γινουν κροσια αλλα δεν πειραζει αξιζει το ξεζουμισμα!!! αντε και στα ροζ λοιπον με το καλο!!!!

evi είπε...

ελα να πληθαινουμε φτασαμε στις 3 σε λιγο δεν θα ξερω να πως να διαχειριστω τοση επιτυχια χεχε